Juwelion, prachtige trouwringen met lage prijzen

Wist je dat je trouwringen net zo goed online kunt kopen als bij de gewone juwelier? De online juwelier Juwelion biedt een breed assortiment hoogwaardige trouwringen van diverse soorten goud, waaronder witgouden trouwringen, maar ook Titanium, wat een prachtig alternatief is voor het duurdere goud.

Let wel: Titanium mag voordeliger zijn, maar heeft ook een (klein) nadeel; het is niet naderhand te vergroten of te verkleinen. Deze trouwring blijft dus altijd dezelfde diameter houden. Goud is daarentegen wel in een later stadium te bewerken, mocht dit nodig zijn.

Trouwringen witgoud

Overeenkomstig tussen witgoud en titanium is vooral de ‘zilverachtige’ kleur. De prijzen echter liggen toch wel echter beduidend wat verder uiteen; een witgouden trouwring is wat duurder in aanschaf dan titanium.

Je kunt bij Juwelion een keuze maken uit de zeer ruime collectie trouwringen en verlovingsringen. Niet alleen tref je witgoud en titanium, maar ook bicolor trouwringen en geelgouden ringen uiteraard.

Online je inkopen doen is extra aantrekkelijk door de relatief lage prijzen, voor dezelfde trouwringen als die je in de winkel treft. Omdat trouwen al duur genoeg is koop je jullie trouwringen natuurlijk gewoon online. Maak je geen zorgen over de pasvorm; online ontvang je duidelijke instructies om de juiste bestelling te kunnen plaatsen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *