Een bruiloft, verjaardag of andere heugelijke gebeurtenis, boek een iGuestbook!

Een bruiloft, verjaardag of andere heugelijke gebeurtenis, boek een iGuestbook!

Op vooral bruiloften zie je het veel, een gastenboek. Leuk voor de bruid en bruidegom om later nog eens door te bladeren, maar aan de andere kant ook heel onpersoonlijk. Een geschreven tekst is niet meer zo persoonlijk als dat het eerst was, aangezien je geen gezichtsuitdrukking ziet of de persoon die erbij hoort. Zou het niet veel mooier zijn als je een gastenboek hebt met plaatjes? Sterker nog, filmpjes? Dat mensen in plaats van een geschreven tekst, iets kunnen doen voor de camera. Dat kan tegenwoordig gemakkelijk met iGuestbook!

Hoe werkt iGuestbook?

Het is heel gemakkelijk, u krijgt een mediatoren aangeleverd op locatie, dat is niets anders dan een iPad gemonteerd op toren die voor iedereen, jong of oud, op prettige hoogte hangt. Via een speciaal ontwikkelde applicatie voor iGuestbook kunnen uw gasten op ‘opnemen’ drukken. Zij hebben daarna 60 seconden de tijd om een filmpje op te nemen waarin zij zingen, dansen, huilen, lach of moppen tappen. Het filmpje kan op elk gewenst moment worden afgebroken of opnieuw worden gemaakt. Zo krijgt u een hele lading persoonlijke berichten!

Hoe kan ik deze berichten terug zien zonder iPad?

Zodra uw evenement is afgelopen wordt de mediatoren weer bij u opgehaald, zodat iGuestbook dit kan gaan verwerken. Er wordt voor u een persoonlijke DVD gemaakt waarop alle filmpjes gemonteerd zijn en waarop u ze terug kunt zien. Geen stoffig oud boek meer in de kast, maar een DVD die u keer op keer kunt bekijken en kunt lachen om de gekkigheden van uw familie, vrienden en kennissen. Neem vrijblijvend contact op via www.iguestbook.nl voor al uw vragen over de mogelijkheden. Maak van uw evenement een onvergetelijke herinnering met behulp van iGuestbook, waar u jaren later nog meer veel plezier terug naar kunt kijken.